Reklamer Ja Tak har udviklet en App til Android og iPhone/iPads der hedder DitValg.

Ved at benytte DitValg giver du tilsagn om at Reklamer Ja Tak gennem DitValg, må fungere som mellemmand og registrere de data du ved bestilling/klage/tilmelding/afmelding har sendt i det officielle Reklamer Nej Tak register.

For at hjælpe dig bedst muligt, skal vi bruge følgende oplysninger:

1) for- og efternavn

2) adresse

3) mail og/el. telefonnummer

4) en kort beskrivelse af om det er samtlige tilbudsaviser, eller specifikke, samt længden af perioden. (Om opstået efter flytning mv.)

 

 

Privatlivspolitik

 

Du giver først tilsagn til at Reklamer Ja Tak må håndtere personfølsomme oplysninger når du bestiller/klager gennem DitValg.

Personfølsomme oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, deriblandt: Navn, Fulde Adresse, Telefonnummer eller Email.

Du giver endvidere ved bestilling/klage tilsagn til at Reklamer Ja Tak må anvende dit vejnavn og postnummer samt rapportering, til analysemæssige formål.

Du giver IKKE tilsagn til at Reklamer Ja Tak må anvende personfølsomme data til analysemæssige formål.

Personfølsomme oplysninger må udelukkende anvendes til at få løst den opgave der er bestilt gennem DitValg, derefter skal disse data destrueres.

Du giver tilsagn til at Reklamer Ja Tak må kontakte dig, hvis der mod forventning, skulle opstå problemer i forbindelse med behandlingen af bestillingen.

Reklamer Ja Tak er ikke ansvarlig for din håndtering af DitValg. Reklamer Ja Tak er heller ikke ansvarlig for din opførsel, eller manglende opmærksomhed mens du benytter DitValg.

Såfremt du ikke kan acceptere datapolitikken, bedes du undlade at benytte DitValg.

 

Hvem videregiver vi personoplysninger til?

Personfølsomme oplysninger afgivet til Reklamer Ja Tak, gennem DitValg mv. videregives kun til:

Interne afdelinger, der kan benytte dine personoplysninger med henblik på at levere varer eller serviceydelser, som du har bestilt.

Distributionsselskaber såsom Post Danmark og FK-Distribution A/S i forbindelse med nej tak til reklamer registreringer eller klager, og udelukkende såfremt det er nødvendigt!
Statslige myndigheder ved gentagne problemer.

Support: ditvalg@reklamer-jatak.dk

DitValg